15% off entire menu
For orders over €10. T&Cs applyFree delivery
Spend €10 to get free delivery
BUDAPEST
Let’s fly to Hungary to bring an iconic dish from Central European cuisine straight to your bowl. Our Hungarian friends might forgive us for pairing it with basmati rice, but as Bob Dylan said, the times, they are a-changin’. So, no hard feelings, okay?
BASMATINHO UNGHERESE
Goulash is one of the most famous meat dishes in Hungarian cuisine, and we’ve adapted it to our hotpoke style because it pairs wonderfully with basmati rice. It’s incredibly flavorful, thanks especially to the rich hit of paprika. Ingredients: Wine vinegar Garlic powder Bay leaves Vegetable bouillon powder Yellow onions Tomato paste Ground cumin Flour Beef muscle Extra virgin olive oil Sweet paprika Mixed peppercorns Salt Cumin seeds€11.89€13.99Popular
BANGKOK
Bangkok è un dedalo di sorprese esotiche che cuociono, lentamente, nell'umidità piú insopportabile. Quando abbiamo fondato Underkitchen avevamo in mente la cucina Thai, poi sono venuti tanti altri piatti. Ma questo era, e resta, il primo della lista.
BASMATINHO THAI (CHICKEN)
I curry thailandesi sono un balsamo per l'anima. Questo è davvero il classico dei classici, il piatto Thai per antonomasia. Accompagnato da un base di riso basmati bianco. Ingredienti : LATTE DI COCCO, PETTO DI POLLO, CURRY Thai, ZENZERO, AGLIO,AMIDO DI MAIS ,LIMONE , OLIO DI SEMI, PEPERONCINO.€11.04€12.99